Често задавани въпроси

Доставка и Плащане

Как да платя?

Стоките при доставка се заплащат чрез наложен платеж.

Трябва ли да имам профил, за да направя поръчка?

Вашата поръчка може да бъде осъществена без създаването на профил. Въпреки това препоръчваме да направите своя профил, за да бъдете запознати с всички наши нови наличности и намаления.

Кога ще получа поръчката си?

След изпращане от нас, срокът за доставка до населено място на територията на България е 5 работни дни. По време на празници и официални почивни дни онлайн поръчките имат удължен срок на доставка. Средният срок на доставка през този период е 10 работни дни, като в зависимост от натоварването и обема поръчки в някои случаи срокът на доставка може да се увеличи.

Как мога да намеря конкретен продукт?

Ако искате да намерите конкретен продукт, моля, използвайте модула за търсене, който се намира в горната част на страниците. Попълнете информацията за него и вижте дали е наличен в сайта сред резултатите от търсенето.

Други

Доставка

За по-голямо удобство на нашите клиенти Томика работи с куриерските фирми Спиди и Еконт.

Как да проследя поръчката си?

Когато получите имейл за удобрение на поръчката, ще получите и товарителницата, чрез която вашата пратка ще бъде разпознавана в сайтовете на куриерскитре фирми.

При възможност, ние препоръчваме, преди получаване на машината, да посетите нашият офис, където ще ви бъде проведен инструктаж за работа с машината.

Всички закупени продукти, могат да бъдат получени и от нашият офис.

Гаранция и сервиз

Всеки един продукт от широката гама на Томика, разполага с +2 години гаранция. За да бъде тя валидна, всеки продукт трябва да бъде регистриран в официалния сайт на съответния производител.

За регистрация на вашият инструмент цъкни тук.

Как да направя поръчка?

Поръчка може да направите чрез сайта ни или на тел.:  0886 701 603

За поръчка чрез сайта, ни са нужни следните стъпки:

  1. Добавете продукта, който сте избрали чрез бутона КУПИ.
  2. Отворете своята КОШНИЦА, която се намира горе в дясно до полето за търсене на артикули.
  3. Изберете „Checkout“
  4. Попълнете данните за доставка
  5. Изберете начин за доставка, между куриерските фирми с който работи онлайн магазин Томика.
  6. Завършете поръчката си от бутона „Поръчване“.
  7. Очаквайте поръчката си, до (няколко работни дни).

Връщане на стоки

Продуктите, закупени от Томика могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката.

Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от Вас, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/ електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са Ви били доставени.
Трябва да върнете продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, фактура, стокова разписка, касов бон, в случай, че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта, като сумата, която сте заплатили ще бъде възстановена по подадена от Вас банкова сметка в 14 дневен срок.

В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете и подаръка.

В случай, че сте закупили повече от един еднакви продукти и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

Преглед и тест

Когато получите поръчката си от Томика, куриерската фирма доставила продукта ще ви предложи услугата преглед и тест. Ако продуктът е с наложен платеж и стоката не е в изрядно състояние, имате вузможността да върнете стоката и да откажете плащане.

Ако продуктът е с плащане по банков път, при отказ на поръчката, ние ще възстановим сумата до няколко работни дни.

Опцията преглед и тест не е валидна за стоки които се нуждаят от добавяне на масла, гориво или друг вид обслужване преди експлоатация.

Видяли сте по-ниска цена?

Когато търсите най-изгодната цена на избран от вас продукт, но сте я намерили в друг български сайт, не се колебайте, а се свържете с нас и ние ще предоставим специално за Вас цена.